Agilitykoulutukset

Agilityn talvikausi 2018-2019

Nu-Pun agilityn talvikausi starttaa tiistaina 16.10.! Talven viikoittainen agilitypäivä tulee olemaan tiistai ja silloin on ohjattu ryhmä klo 18-19 sekä omatoimiryhmä klo 19-20.

Ohjattu ryhmä: vetäjänä Kaisa Ruokonen + apuohjaaja. Osallistujilta toivotaan perustietoja agilitysta / edes vähän aiempaa kokemusta.

Omatoimiryhmä: ryhmässä on aina paikalla vastuuhenkilö, joka huolehtii valoista ym. Treenejä voidaan suunnitella yhdessä etukäteen tai paikan päällä.

Kummallekin ryhmälle perustetaan omat Facebook-sivut, joissa voi yhdessä suunnitella sekä esimerkiksi ilmoittaa poissaolonsa. Mikäli et ole Facebookissa, treenit voi toki peruuttaa suoraan kouluttajallekin.

Ryhmiin voi myös ostaa peruutus/yksittäispaikkoja 3 euron kertahinnalla.

Koko talvikauden ryhmäpaikan hinta on 20 euroa ja se tulee maksaa ennen treenien alkua koiraklubin tilille FI83 4006 2220 0018 55. Maksun viestikenttään oma nimi + agilityn talvikausi.

Ilmoittautumiset keskiviikkoon 10.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen rontynensanna7@gmail.com. Kerro sähköpostissa vapaamuotoisesti hieman tasostanne/haasteistanne.

Yleistä treeneihin liittyen:

- tulethan paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdit lämmittelemään koirasi hyvin (erityisen tärkeää talvikeleillä, kuten myös jäähdyttely treenien jälkeen!). Koirat tulee käyttää myös tarpeillaan ennen halliin tuloa ja jokainen kerää oman koiran jätökset, jotta ympäristö pysyy siistinä.

- varaa treeneihin mukaan itsellesi säänmukainen vaatetus, jossa on kuitenkin helppo liikkua/juosta sekä hyvät kengät. Koiralle mukaan tavalliset hihna ja panta, makupaloja ja/tai lelu, vettä ja tarvittaessa takki koirallekin.

- huolehdithan siitä, että koirasi ei tarpeettomasti häiritse toisten suoritusta esimerkiksi haukkumalla hallissa. Nätisti käyttäytyvä koira voi toki odottaa omaa vuoroaan hallissa, mutta mikäli koirasi haukkuu, on omaa vuoroaan hyvä odottaa joko hallin ulkopuolella tai pitää koira odottamassa autossa (lämmittely huomioiden). Jokainen on vastuussa omasta toiminnastaan sekä koirastaan hallissa.

Tervetuloa treenaamaan!