Agilitykoulutukset

Agilityn talvikausi 2019-2020

AGILIITÄJÄT aloittaa talvikautensa Saarelman puutarhan kasvihuoneessa (Urheilukuja 4) Torstaina 17.10. Klo 18.30-20.00. Treenaamme joka toinen viikko, PARILLISILLA viikoilla.

Hallivuokran kattamiseksi peritään 10 €/koira (yhdellä koiralla treenaavat) ja 20e (kahdella koiralla treenaavat). Maksu kattaa koko talvikauden n. maaliskuun loppuun. Maksu pitää olla maksettu ennen talvikauden aloitusta seuran tilille.

Yleistä treeneihin liittyen:

- tulethan paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdit lämmittelemään koirasi hyvin (erityisen tärkeää talvikeleillä, kuten myös jäähdyttely treenien jälkeen!). Koirat tulee käyttää myös tarpeillaan ennen halliin tuloa ja jokainen kerää oman koiran jätökset, jotta ympäristö pysyy siistinä.

- varaa treeneihin mukaan itsellesi säänmukainen vaatetus, jossa on kuitenkin helppo liikkua/juosta sekä hyvät kengät. Koiralle mukaan tavalliset hihna ja panta, makupaloja ja/tai lelu, vettä ja tarvittaessa takki koirallekin.

- huolehdithan siitä, että koirasi ei tarpeettomasti häiritse toisten suoritusta esimerkiksi haukkumalla hallissa. Nätisti käyttäytyvä koira voi toki odottaa omaa vuoroaan hallissa, mutta mikäli koirasi haukkuu, on omaa vuoroaan hyvä odottaa joko hallin ulkopuolella tai pitää koira odottamassa autossa (lämmittely huomioiden). Jokainen on vastuussa omasta toiminnastaan sekä koirastaan hallissa.

Tervetuloa treenaamaan!